• fi
  • en

Toimitusehdot

1. TILAAMINEN

1.1. Tilaaminen vaati vähintään nimen, toimitusosoitteen ja sähköpostiosoitteen Käyttäessä pankkien verkkomaksupainikkeita maksutapana.
Suosittelemme kuitenkin puhelinnumeron lisäämistä tilaustietoihin jolloin yhteydenpito tarvittaessa onnistuu nopeasti.
1.2. Klarnan maksutapoja käyttäessä puhelinnumero ja henkilötunnus ovat pakollisia tietoja.
1.3. Tilauksen tehtyäsi saat Sähköpostiisi tilausvahvistuksen ja ilmoitukset, kun asiakaspalvelu on käsitellyt ja lähettänyt tilauksen.
1.4. Jos et jostain syystä saa tilausvahvistus sähköpostia. Tarkista ensin roskapostikansio. Jos sähköpostia ei löydy ota välittömästi yhteys
MW Steel oy:n asiakaspalveluun.

2. TAVOITETTAVUUS/SITOVUUS

2.1. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu ensisijaisesti sähköpostitse jollei asiakasta tarvittaessa
tavoiteta kohtuullisessa ajassa sähköpostitse tapahtuu yhteydenpito puhelimitse.
2.2. Jollei asiakas ole antanut toimitustietoihin puhelinnumeroa sitoutuu hän seuraamaan sähköpostiaan yhteydenpidossa verkkokauppaan.
2.3. Jos varastostamme puuttuu yksi tai useampi tuote ja yhteydenotosta huolimatta asiakasta ei tavoiteta, lähetetään tilaus ilman puuttuvia tuotteita.
2.4. Kuluttajan tilauksen tekemisen jälkeen ei MW Steel Oy:lla ei ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

3. PALAUTUS

5.1. Jos ette jostain syystä ole tyytyväinen ostamaanne tuotteeseen, voitte palauttaa käyttämättömän, alkuperäisessä myyntipaukkauksessa
olevan tuotteen viimeistään 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Ota palautuksesta yhteyttä MW Steel Oy:n asiakaspalveluun. Asiakaspalvelusta saat tarkemmat palautus ohjeet.
5.2. Saatuaan palautetun tavaran, MW Steel Oy palauttaa jo maksetun kauppahinnan viipymättä asiakkaalle.

5.3. Tilaustyöna valmistetuissa ja asiakkaalle räätälöidyissä tuotteissa ei ole palautusoikeutta.

4. Maksutavat

4.1. Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on Finanssivalvonnan alaista ja sen lisäksi tarjoaa maksajille ilmaisen ostoturvan. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu. Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy Checkout -palveluun, jossa itse maksu suoritetaan. Järjestelmä pyytää valitsemaan käyttämäsi pankin, jonka jälkeen siirryt pankin järjestelmään. Kaikki tämä tapahtuu turvatun yhteyden kautta, kukaan ulkopuolinen ei pääse näkemään tietojasi. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa! Checkout -palvelun maksuehdot

5. Muut

MW Steel Oy pidättää oikeuden valita asiakkaansa ja peruuttaa tuotteen myynti tilauksen vastaanottamisen jälkeen.

Myymme tuotteita viritys- ja kilpailukäyttöön, jolloin emme myönnä takuuta millekkään tuotteelle. Emmekä myöskään suosittele ja ota vastuuta käytettäessä niitä tieliikenteessä.

Yrityksen tiedot:
Yrityksen nimi: MW Steel Oy
Y-tunnus: 2589072-4
Osoite: MW Steel Oy
Raiskiontie 8
01900 nurmijärvi
Puhelin: 050 3533607