Toimitusmaksu 6,90€, yli 80€ tilaukset ilmainen toimitus! Pientoimituslisä alle 35€ tilaukset
46.00€
Sisältää ALV:in


Qty :

TriboDyn Fully Synthetic SAE Gear Oil: 75W-90 on täysin synteettinen vaihteistoöljy, joka on valmistettu huippuluokkaisista raaka-aineista ja patentoiduista lisäaineista. Se soveltuu käytettäväksi kaikissa käsivalintaisissa vaihteistoissa ja perävälityksissä. Olipa vaihteisto sitten suorahampainen ja suorakytkentäinen tai aivan normaali synkronoitu katuauton vaihteisto. Äärimmäisen suuren pintapaineenkeston vuoksi se soveltuu erinomaisesti vaihteistoihin ja sovellutuksiin joissa pyörimisnopeudet, lämpötilat ja iskut ovat kovia.  Sen suunnittelun lähtökohtana on ollut helpottaa vaihteiden kytkeytymistä, estää komponenttien kulumista, vähentää kitkaa ja varmistaa voitelukyky suurien paineiden ja lämpötilojen alaisena. Ainutlaatuisten patentoitujen lisäaineiden avulla tärkeät pinta-aktiiviset kulumista estävät lisäaineet pystyvät absorboitumaan metallin huokosiin luoden metallin päälle kulutusta kestävän pinnan. Tämä nerokas coating-teknologia pystyy tällöin tasaamaan pinnankarheushuippuja ja parantamaan komponenttien tribologisia ominaisuuksia laskien kitkaa ja lämpötiloja. Viskositeettinsa ansiosta se soveltuu hyvin ympärivuotiseen käyttöön.

Ei sovellu kuitupitoisilla kitkalevyillä varustettuihin kitkalukollisiin perävälityksiin.

Täyttää tai ylittää seuraavat vaatimukset: API: GL-5, GL-4 ja MT-1 sekä MIL-L-2105D, MIL-PRF-2105E, MACK GO-H & GO-J, PG-1 / PG-2, Scania STO 110 ja Meritor-076N
Kysymyksiä tuotteesta? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin vastaamme kysymyksiisi
Toimitusaikataulu

Päivä 0: Tilausvahvistus lähetetään sähköpostiisi heti tehtyäsi tilauksen.

Päivä 0-1: Tilauksesi on pakattavana.

Päivä 0-2: Kun tilaus on lähtenyt varastoltamme, saat toimituksesta sähköpostiisi vahvistuksen.

Päivä 2-4: Vastaanotat tilauksesi.

x
Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.More info.
Hyväksyn